comparator independent de
credite nebancare

Cauți un credit doar cu buletinul? iată ce trebuie să știi

bani credit ifn

Nu trebuie sa faci eforturi uriase pentru a obtine un credit. Credit-IFN.ro te ajuta sa compari si sa alegi un creditul cu buletinul si sa obtii bani repede si usor, doar cu click-uri! Asa poti plati datoriile sau poti duce la bun sfarsit proiectele sau iti poti indeplini dorintele. Instituțiile financiare nebancare nu mai cer numeroase acte, astfel incat toata lumea poate obtine imprumuturi rapide si usoare care ii ajuta sa-si rezolve problemele financiare.

Doresti sa obtii credit cu buletinul? Aici vei afla cum poti face acest lucru.

Te confrunti cu o situatie in care nu ai bani suficienti sa platesti o factura importanta, sa cumperi un medicament esential sau sa finalizezi un proiect mult visat? Solutia este simpla: aceste probleme pot fi rezolvate prin imprumuturi rapide, care se realizeaza doar cu buletinul!

Cand soliciti primul credit cu buletinul, trebuie sa incarci in platforma institutiei creditoare cateva documente obligatorii - cartea ta de identitate si un selfie. Uneori este posibil sa fie nevoie sa incarci si un extras de cont, dar cam atat!. Pentru creditele viitoare, nu mai trebuie sa trimiti actele - poti obtine un credit mai usor prin intermediul contului tau client. Va trebui totusi sa actualizezi datele, daca este cazul.

Care sunt cele mai bune modalitati de a lua un imprumut cu buletinul?

Creditul cu buletinul este una dintre optiunile disponibile pentru cei care au nevoie de bani rapid. Aceste imprumuturi se acorda pe o perioada scurta spre medie, in general pana la 60 de luni, si sumele pot varia intre 200 si 15.000 de lei. Acest tip de credit nu necesita participarea girantilor sau a garantilor.

Creditele IFN doar cu buletinul sunt o solutie excelenta pentru persoanele ocupate care au nevoie urgenta de bani. Puteti obtine un imprumut rapid, fara a fi necesar sa stai la cozi interminabile si fara un dosar plin de documente. Sumele pot fi obtinute foarte rapid, iar perioada de rambursare poate fi de pana la 60 de luni. De asemenea, conditiile de eligibilitate sunt foarte flexibile in cazul imprumuturilor de la instituțiile financiare nebancare. Acestea sunt cateva dintre avantajele oferite de aceasta solutie.

In ziua de atazi, pentru a achita un credit obtinut cu buletinul ai la dispozitie mai multe optiuni puse la dispozitie de insitutiile creditoare. Poti rambursa sau achita rata online, din contul tau de client, prin transfer bancar in contul furnizat de IFN-ul care ti-a acordat creditul, numerar sau cu cardul la un punct de plata indicat de institutia creditoare, la ghiseul bancii la care IFN-ul are contul bancar sau, in unele cazuri, la punctul de lucru (casierie) al institutiei de la care ai luat imprumutul. Poti opta si pentru debitarea automata, direct de pe cardul tau, astfel vei scapa de grija datei scandete si plata ratei, atata timp cat ai suficienti bani in cont la data respectiva. Debitarea sumei imprumutate se face automat la data scadenta, iar daca aceasta nu este efectuata, vei fi penalizat cu o dobanda zilnica stabilita prin contractul de credit pe care l-ai semnat. Poti rambursa anticipat oricand in timpul programului de lucru.

Instituții care acordă credit cu buletinul

Am făcut un top rapid al instituțiilor care oferă credite nebancare cu buletinul, dar dacă vrei să compari oferta mai multor instituții IFN click aici


dobândă zilnică 0,80% /zi

DAE maxim 1.265%

Suma
200 - max. 10.000

Alte costuri Nu există mențiuni cu privire la alte costuri

dobândă zilnică 1,29% /zi

DAE maxim 5.252%

Suma
200 - max. 2.000

Alte costuri comision unic fix de 100 lei

dobândă zilnică 1,20% /zi

DAE maxim 4.114%

Suma
100 - max. 3.000

Alte costuri Nu există mențiuni cu privire la alte costuri

dobândă zilnică 1,20% /zi

DAE maxim 15.848%

Suma
200 - max. 3.000

Alte costuri comision unic de acordare credit 50 lei

Disclaimer:credit-ifn.ro NU oferă servicii financiare, nu acordă împrumuturi și nu acționează ca intermediar în obținerea de împrumuturi.
Datele folosite pentru comparație sunt preluate direct de pe site-urile oficiale ale instituțiilor bancare și nebancare. Depunem eforturi de a verifica și actualiza regulat informațiile, dar nu ne asumăm raspunderea pentru veridicitatea informațiilor. Recomandăm să alegeți produsele sau serviciile după ce studiați cu maximă atenție condițiile prezentate pe site-ul instituției de la care dorești să primești credit. Dacă observați informații care nu sunt conforme cu realitatea pe site-ul nostru, vă rugăm să ne contactați.
Toate informațiile furnizate pe platformă au caracter informativ și de referință, fiind furnizate cu scopul de a simplifica alegerea produselor financiare. Toate informațiile sunt furnizate gratuit și nu reprezintă o ofertă publică. Datele folosite pentru comparație sunt preluate direct de pe site-urile oficiale ale instituțiilor bancare și nebancare.