comparator independent de
credite nebancare

bani credit ifn

dobândă zilnică 0,80% /zi

DAE maxim 1.265%

Suma
200 - max. 10.000

Alte costuri Nu există mențiuni cu privire la alte costuri

dobândă zilnică 1,20% /zi

DAE maxim 4.114%

Suma
100 - max. 3.000

Alte costuri Nu există mențiuni cu privire la alte costuri

dobândă zilnică 1,29% /zi

DAE maxim 5.252%

Suma
200 - max. 2.000

Alte costuri comision unic fix de 100 lei

dobândă zilnică % /zi

DAE maxim 1.794%

Suma
500 - max. 6.000

Alte costuri comision analiza dosar 40.14 lei

Disclaimer:credit-ifn.ro NU oferă servicii financiare, nu acordă împrumuturi și nu acționează ca intermediar în obținerea de împrumuturi.
Datele folosite pentru comparație sunt preluate direct de pe site-urile oficiale ale instituțiilor bancare și nebancare. Depunem eforturi de a verifica și actualiza regulat informațiile, dar nu ne asumăm raspunderea pentru veridicitatea informațiilor. Recomandăm să alegeți produsele sau serviciile după ce studiați cu maximă atenție condițiile prezentate pe site-ul instituției de la care dorești să primești credit. Dacă observați informații care nu sunt conforme cu realitatea pe site-ul nostru, vă rugăm să ne contactați.
Toate informațiile furnizate pe platformă au caracter informativ și de referință, fiind furnizate cu scopul de a simplifica alegerea produselor financiare. Toate informațiile sunt furnizate gratuit și nu reprezintă o ofertă publică. Datele folosite pentru comparație sunt preluate direct de pe site-urile oficiale ale instituțiilor bancare și nebancare.